Top-Thema's

 
 

Pallmann Productoverzicht

Een overzicht van onze producten.

 Naar het productoverzicht 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Pers

 
 
 

Haaksbergen / Würzburg (Duitsland), 30.05.2017 - Vernieuwde receptuur hardloper Pall-X Pure

2-componenten natuurlijke parketlak

Met de 2-componenten parketlak Pall-X Pure zet Pallmann in op ‚natuur‘. De ijzersterke lak staat bekend om haar extreem matte en natuurlijke uitstraling en sluit daarmee naadloos aan op de back-to-basic trend. Het is de specialisten van Pallmann gelukt om de eigenschappen van deze natuurlijke ogende parketlak verder te optimaliseren. Deze verbeteringen zijn met name voor de verwerker merkbaar.

In het kader van productontwikkeling is het de Pallmann specialisten gelukt om de hardlopende en succesvolle 2-componenten parketlak Pall-X Pure verder te optimaliseren. Deze optimalisatie is met name merkbaar voor de verwerker en is terug te zien in de producteigenschappen en verwerking.

Voordelen van de vernieuwde receptuur:

+ Kleinere verpakking van B-component (de harder)
   van 1 liter naar 0,5 liter
+ Langere potlife: van 45 min naar 60 min
+ Verbeterde droogeigenschappen
+ Makkelijker te verwerken

Belastbaarheid, uitstraling en verwerking

Optisch en mechanisch blijven de eigenschappen van vernieuwde Pall-X Pure gelijk. Dat betekent dat de mechanische en chemische belastbaarheid onveranderd is, even de natuurlijke uitstraling ervan.

Ook qua verwerking ervaart de verwerker geen ongemakken; de vernieuwde receptuur kan gelijktijdig verwerkt worden met de eerdere receptuur. De vernieuwde receptuur is te herkennen aan de kleinere verpakking van het B-component.  

Vragen

Heeft u vragen over de vernieuwde receptuur en verpakking van Pall-X Pure? Neem dan contact op met uw eigen Technisch Commercieel Adviseur.

De receptuur van Pall-X Pure is verbeterd...

De receptuur van Pall-X Pure is verbeterd...