Pallmann Productoverzicht

Een overzicht van onze producten.

 Naar productoverzicht 
 
 

Merkliste (0)

 
 

Referenties

 
 
 

Schloss Hohenkammer

Pall-X 98 in Schloss Hohenkammer

  • Type gebouw: Gebouwen
  • Soort vloerbedekking: Vloeren
  • Technische oplossing: Make over
  • Merk: Pallmann

Op slechts dertig minuten rijden van München ligt een plaats waar men alle drukte en stress van het dagelijks leven doet vergeten: Schloss Hohenkammer. Het kasteel dat in “bayerischren-renaissance-stijl“ is gebouwd, sluit perfect aan bij de ongerepte natuur van Oberbayern.  Het kasteel is sinds 2003 is eigendom van „Münchner Rück“, een grote Duitse verzekeringsmaatschappij.

Schloss Hohenkammer is een populair conferentie-en evenementencentrum met restaurants, hotel en een spa. Als onderdeel van de totale renovatie werd de bestaande  parketvloer van ruim 700 m2 in de eetzaal en het trappenhuis gerenoveerd.  De vloer werd gerenoveerd door „Parkettbörse Freising“ in samenwerking met Zierau GbR uit Aschheim. Gezamenlijk kozen zij ervoor om het oude eiken mozaïek parket te behandelen met een systeem van Pall-X Kitt, grondlak Pall-X 325 en de 2-componenten lak Pall-X 98. Dit systeem is dé oplossing voor parketvloeren waaraan hoge eisen worden gesteld.

De gerenoveerde vloer in de eetzaal ziet er nu weer prachtig verzorgd uit en glanst zoals het hoort. De parketvloer is bovendien optimaal beschermd tegen de zware belasting van de vele bezoekers van Schloss Hohenkammer.