Over de Vloer! Vakdagen betreedt de parketbranche.

Pallmann markeert een significante vooruitgang voor parketteurs in de parketbranche door de introductie van de 'Over de Vloer! Vakdagen' bij groothandels INTR. en Floormade. Dit initiatief verzamelt professionals uit parketwereld voor een evenement gericht op het delen van expertise, het bevorderen van netwerkmogelijkheden en het erkennen van ambachtelijk vakmanschap.

Kennisuitwisseling en netwerken vormen het hart van ‘Over de Vloer! Vakdagen’

'Over de Vloer!' is een kennisplatform voor parketteurs. Gelanceerd door Pallmann, een merk van Uzin Utz. Het platform is ontwikkeld om zowel nieuwkomers als ervaren specialisten in de parketbranche te voorzien van bruikbare adviezen, verdiepende kennis en updates over de meest recente trends in de wereld van parket. Het doel is om de vaardigheden en kennis van professionals te vergroten, gericht op professionele ontwikkeling binnen het vakgebied. Het platform motiveert voor continue educatie en groei in de sector.

De kern van de 'Over de Vloer! Vakdagen' is de verdieping in de parketbranche, waarbij deelnemers niet alleen kunnen genieten van smakelijke hapjes en verfrissende drankjes, maar ook de kans krijgen om nuttige tips en ervaringen uit te wisselen. Er wordt uitgebreid ingegaan op actuele vraagstukken uit de markt, met als doel waardevolle inzichten en praktijkervaringen te delen.

Expertise en praktijkdemo’s

De presentatie wordt verzorgd door de Technisch Commercieel Adviseurs van Pallmann; Sebastiaan Hermsen, Sander Clijsen en John Dul. Hun expertise belooft een inspirerende ervaring. Het praktische onderdeel is in handen van Marvin Kolen, Technisch Specialist bij Pallmann. Hij leidt de deelnemers door interactieve demonstraties, die theorie en praktijk naadloos met elkaar laat verbinden.

Krachten bundelen om uitdagingen in de parketbranche de baas te zijn

Het oplossen van uitdagingen binnen de parketindustrie kenmerkt zich door een middag vol verrijkende discussies. Een fundamenteel onderwerp is het diepgaand bespreken van vraagstukken waarmee parketteurs in hun dagelijkse praktijk worden geconfronteerd. Door middel van interactieve groepsdiscussies en hands-on workshops, wordt een platform gecreëerd voor uitwisseling van ervaringen en het collectief zoeken naar oplossingen voor deze bestaande vraagstukken. Deze strategie onderstreept het belang van samenwerking in de sector, niet alleen om gezamenlijke problemen te overwinnen, maar ook om de algehele vakbekwaamheid gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen.

Schrijf je in: verbreed je kennis bij ‘Over de Vloer! Vakdagen’

Meld je aan voor een 'Over de Vloer! Vakdag' in jouw regio. Naast de oorspronkelijke locaties in Delft, 's-Hertogenbosch, Nieuwegein, Deventer, en Hengelo, is Groningen toegevoegd aan de lijst wegens hoge belangstelling. Verwacht een energieke middag vol interactie, waar je kennis deelt, praktijktechnieken ziet en netwerkt met vakgenoten en experts uit de parketwereld. Voor details en inschrijving klik dan hier.

Beeldmateriaal

Downloads

    Contactpersoon

    Valerie LiemMarketing & Communicatie

    E-mail: valerie.liem@uzin-utz.com

    Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

    Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

    Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

    Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

    Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

    Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw