Pallmann Productoverzicht

Een overzicht van onze producten.

 Naar productoverzicht 
 
 

Merkliste (0)

 
 

Referenties

 
 
 

ACES Direct Tilburg

Renovatie 1800 m² beuken in architectonisch hoogstandje Tilburg

  • Type gebouw: Gebouwen
  • Soort vloerbedekking: Vloeren
  • Technische oplossing: Renovatie
  • Merk: Pallmann
  • Land: Nederland

Een prachtige beuken houten vloer over een oppervlakte van bijna 1800 m². Toen IT-leverancier ACES Direct haar intrek nam in dit nieuwe, architectonische gebouw lag de houten vloer er al, maar die moest wel worden gerenoveerd. Dat dit een flinke klus zou worden, waarbij zelfs de trappen uit Kambala-hout bestaan, was duidelijk. Maar de klus is geklaard, en hoe…

Een architectonisch hoogstandje, een snelgroeiend IT-bedrijf en houten vloeren gaan heel goed samen. Dat blijkt uit deze prachtige referentie in het Brabantse Tilburg. Bijna 1800 m² (!) beuken stroken zijn hier geschuurd en opnieuw gelakt met de lakken van Pallmann. Ook de kambala houten trappen zijn opnieuw behandeld met een olie.

Renovatie houten vloeren

Ruim 1800 m² aan houten vloeren is geschuurd en opnieuw behandeld met Pallmann producten. Wat is er precies gedaan?

Beuken houten vloer

In het gehele pand is de beuken houten vloer geschuurd en behandeld met de 1-component kleurverdiepende grondlak Pall-X 340. Vervolgens is de vloer afgewerkt met twee lagen Pall-X 98 Gold mat, onze zwaar belastbare 2-componenten parketlak Pall-X 98 Gold mat.

Trappen

Een gebouw met veel verdiepingen, liften en ook trappen. In het gehele gebouw zijn de kambala-trappen geschuurd en afgewerkt met Magic Oil Naturel, de oplosmiddelvrije olie-was combinatie van Pallmann.

Bar / Kantine

Ook de ruimte voor de vrijdagmiddagborrel doet niet ten onder aan de rest van het gebouw. De parketvloer in de kantine is gekleurd met Pall-X 333 zwart. De vloer is hier na het schuren en vóór het verwerken van de zwarte Pall-X 333 bevochtigd, zodat de zwarte kleur nog beter wordt opgenomen. Ten slotte is de vloer afgewerkt met twee lagen Pall-X 98 Gold mat. 

Projectspecs

Locatie: ACES Direct, Tilburg
Uitgevoerd door: Harrie Spijker | De Parketteur i.s.m. Eric Jongmans | Gaffi Parket